Om os

Lad os introducere os værter her på Fugleviglund. Vi hedder Michael og Poul. Vi er flyttet til Fyn fra Surrey i England, og vil med Fugleviglund i forbindelse med vores egen tilværelse, skabe en mere jordnær tilknytning til de ting vi beskæftiger os med og samtidig finde et fristed, der ligger i en smuk natur.

Michael er født af hollandsk/irske forældre men er opvokset i flere af de sydafrikanske lande, hovedsageligt Sydafrika. Hans store passion er Orkidéer men meget planter og natur generelt. Han har skrevet 15 bøger om orkidéer og anses som blandt specialisterne i nutidens verden. Han deltager derfor som dommer i mange store internationale udstillinger såsom verdensudstillingen.

Poul er oprindeligt fra Vissenbjerg, nærmere bestemt opvokset i Andebølle lige udenfor Vissenbjerg. Efter mange år i udlandet, først Frankrig og Irland og de seneste 20 år i England hvor han har været beskæftiget med salg i IT industrien. Med lyst til at prøve noget andet og samtidig med at rødderne begyndte at trække i én, så faldt valget på at vende tilbage til egnen.

Vi er begge madglade mennesker. Vi elsker ærlig mad lavet på gode råvarer, og det vil vi også gerne reflektere med det vi vil tilbyde i vores café. Det er en begyndelse på en ny rejse for os med åbningen af Fugleviglund, så vi vil sikkert også se en udvikling i det vi tilbyder, både i caféen men også gårdbutikken. Der vil være varer ind imellem, der er præget af vore rejse aktiviteter. Vi vil løbende prøve at tilrette vores udbud iflg de efterspørgsler som vi fornemmer, der er. Men den røde tråd er at kreere en samlet oplevelse, at kunne dele den skønne natur i området, tilbyde en forfriskning samt lidt godt til at imødekomme appetitten, og samtidig kunne udbyde nogen varer som for en stor del er lokale fra fyn, men ikke udelukkende. Fællesnævneren vil være kvalitet og dreje sig om mad, køkken og blomster/planter samt at kreere et lille miljø for samvær, velvære og hygge.

Scroll to Top