To eksklusive B&B værelser ved udkanten af skoven i Vissenbjerg bakkerne

Lige midt i den skønne natur ved Vissenbjerg bakkerne og lige op og ned af vandrestierne, finder man disse to skønne B&B værelser på ejendommen Fugleviglund. Skal man lidt væk fra larm og trængsel, kan man virkelig slappe af på denne ejendom, hvor stilheden og naturen kan nydes i fulde drag. 

Hjertestien går lige igennem gårdspladsen og giver dermed adgang til alle de stier der ligger omkring. Udsigten ved Vissenbjerg og Afgrunden ligger begge kun 5 minutters gang væk.

Er man til at skulle steder hen, hvor der sker lidt mere, så er der kun få minutter til motorvejen, 20 minutter ind til Odense centrum ligesom de fynske kystbyer på den vestlige side af Odense er indenfor ca 25 minutters rækkevidde.

Værelserne er begge af generøs størrelse og står fuldstændig færdige med nyistandsættelse ved indgangen til 2023. De indeholder meget komfortable Super King Size dobbeltsenge – endvidere rummer det ene værelse en sofa, der også udgør det som sovesofa (enten til en ekstra voksen eller 2 mindre børn) Der findes Smart TV, Wifi samt Sonos højtalere i begge værelser. Endvidere er der et lille køleskab samt el kedel, så man kan nyde kaffe, te eller andet på værelset.  Hvis man har brug for at arbejde lidt ved en laptop, er der også et skrivebord i begge værelser.

Priserne er  1250 per værelse per nat (for 2 personer m/morgenmad)  (250 kr for ekstra person på værelset med sovesofa)

Værelserne kan også bookes uden morgenmad, da er priserne 1000 kr. per værelse per nat (125 kr. for ekstra person)

Booking kan ske ved henvendelse på email fugleviglund@mail.com  eller på mobil  (+45) 50 65 48 54

Scroll to Top