Orchid Farm Village

I blomster butikken vil vores primære område være orkideer hvor vi vil prøve at introducere andre orkideer også, som ikke er så almindelige i butikker ellers.

For samlere og kunder som kunne være endnu mere nysgerrige på denne verden af orkidéer kan man bestille ind til vores butik via følgende firma  www.exoticplantcompany.com. Vi leverer eksklusivt derfra.

Endelig vil vi også have et udvalg af blomster og grønne planter, krukker og vaser, så der er noget til enhvers smag.

I gårdbutikken tilstræber vi os at tilbyde kvalitetsvarer som lige giver det der ekstra en gang imellem. Vi har indtil videre allieret os med andre gårdbutikker/fødevare butikker og vores vision er at kunne bygge ud på dette og forme en slags mini coop for gårdbutikker der måske ellers kun har mulighed for at have åbent få timer om ugen.

Tillige vil vi også have nogen gave og delikatesse artikler, som for størstedelen på en eller anden måde er forbundet med mad og madlavning og hygge, men der kan også være andre ting som vi bliver inspireret af fra rejser eller lignende. Dette vil fortsat være under opbygning men kom gerne ind i butikken og se, hvad vi byder på allerede nu.

Fisk, Kød, ost, frugt og grønt chokolade etc kan findes i butikken.

Fjerkræ fra Allégården i Søndersø

Okse og kalvekød fra De Fynske Gårde, Morud

Fisk fra Fiskehuset i Bogense

Ost fra Ostebørsen

Chokolade fra L’Artisan i Søndersø

Orkidéer fra Exotic Plant Company

Frugt og grønt samt blomster af egen fremskaffelse.

Scroll to Top