Vissenbjerg Køkken 2018-09-12T07:30:48+00:00

Køkken

Lergyden 38, 5492 Vissenbjerg

Køkkenet er et travlt værksted, men det er også et hyggeligt sted at være, og der er et godt samarbejde. Køkkenet ligger lige midt i hele skolen, tæt på spisesal, kontorer og mødelokaler. Er du i køkkenet, er du med til dagligt at lave mad til afdeling Vissenbjergs ca. 30 elever, samt medarbejdere og gæster. Du lærer at lave mad til en hyggelig aften med familien, og du lærer at lave mad til et stort selskab. Vi har en meget høj standard indenfor hygiejne, og det er belønnet med en Elite Smiley.

Du er med til at planlægge menu, beregne indkøb og lave indkøbslister. Du lærer at sammensætte sund kost, både til brug derhjemme og til et større antal personer. Du er med til at fremstille mange forskellige varme retter og tilbehør, salatbar og frokostmenuer, og du er med til at bage brød og kager. Vi præsenterer dagligt maden for skolens elever og personale.

Du lærer om hygiejne, kvalitet, sikkerhed, service, egenkontrol og arbejdsmiljø. Du arbejder tæt sammen med de andre elever og køkkenlederen, og du kommer til at deltage i en jobrotation mellem kold og varm mad, bagning og opvask.

UDDANNELSES RETNING

Vores elever går ofte videre til uddannelser indenfor områderne:
  • Kok

  • Ernæringsassistent

  • Bager

  • Tjener

  • Serviceassistent