KUU Kombineret Ungdomsuddannelse 2018-05-16T06:51:58+00:00

Kultur, Handel & Service

KUU Glamsbjerg – Kultur, Handel & Service er praktisk arbejde og kun lidt teori. Uddannelsen er til dig, som gerne vil arbejde med praktiske opgaver indenfor handels-, kultur-, fritids- eller servicefagene. Der er mange muligheder.

Du vil være på et værksted, der arbejder med service, handel, events, kvalitet, temaer og kundefokus. Du kommer til at løse mange praktiske opgaver, som er vigtige for oplevelsesindustrien, handels- og servicefagene, som f.eks.: Salg, ordrehåndtering, produkt, planlægning af events, årsplanlægning, kundeorientering, kundekontakt, oprydning & rengøring, tilpasning af ordrer i forhold til kundeønsker, markedsføring, levering, montering, servicering og fakturering, borddækning, levering af service og tryghed, hygiejne og æstetik, underholdning, lokalkendskab, samarbejde med samarbejdspartnere, produktion af materialer, produktion af kultur- og fritidstilbud samt deltagelse på markeder.

Du kommer også til at arbejde med praktiske projekter sammen med andre – det er noget, som giver et rigtig godt læringsudbytte!

Du får undervisning i dansk og matematik – på en god måde, så du kan bruge det i dit arbejde og blive dygtigere. Undervisning foregår bl.a. i samarbejde med Vestfyns Handelsskole.

En del af tiden vil du være i erhvervstræning hos en turistvirksomhed, butik, hotel, forening, handelsvirksomhed, kulturinstitution eller tilsvarende, så du prøver,

“ hvordan det fungerer i virkeligheden”.

Du bliver en del af et fællesskab – et KUU-hold på Fugleviglund. I kommer til at have fælles undervisning og oplevelser. Du kommer til at kunne udføre rutineprægede arbejdsprocesser og arbejdsopgaver inden for oplevelser, markedsføring og service. Her er en bred ufaglært beskæftigelsesprofil indenfor eksempelvis: Handel, hoteller, butik, rengøring, turisme, servicepersonale, servering, salg, overnatningssteder, detail, konferencecentre, værtskab, events, camping, kiosker og lager.

Uddannelsen er SU berettiget, og når du er færdig med uddannelsen, får du titlen: Erhvervsassistent i Kultur, Handel & Service.

Når du er færdig med uddannelsen, modtager du et uddannelsesbevis.

Når du har taget denne uddannelse, er der også gode muligheder for at fortsætte i anden uddannelse.