Forside Værksteder Undervisning Elev Info Andre Uddannelser Om Skolen Links Kontakt
Fugleviglund Produktionshøjskole   |   Lergyden 38   |   5492 Vissenbjerg   |   Tlf. nr.: 64 47 25 70   |   E-mail: phs@fugleviglund.dk   |   CVR 95 88 95 57

Køkken

Lergyden 38, 5492 Vissenbjerg

Køkkenet er skolens mest centrale værksted. Placeret lige midt i det hele, tæt på spisesal, kontorer og mødelokaler. Er du i køkkenet, er du med til dagligt at lave mad til afdeling Vissenbjergs ca. 40 elever, samt medarbejdere og gæster. Du er med til at planlægge menu, beregne og lave indkøbslister. Du lærer at sammensætte sund kost, både til brug derhjemme og til et større antal personer. Du er med til at fremstille mange forskellige varme retter og tilbehør, salatbar og frokostmenuer. Og du er med til at bage brød og kager. Du lærer om hygiejne, kvalitet, sikkerhed, service, egenkontrol og arbejdsmiljø. Du arbejder tæt sammen med de andre elever og køkkenlederen, og deltager i en jobrotation mellem kold, varmt, bagning og opvask. Dette værksted kan være en god start, hvis du tænker på videreuddannelse inden for grundforløbsområdet: Mad til Mennesker: kok, køkkenassistent, bager, tjener m.fl.
Anni Huus Tlf.: 50 70 33 56 Email: abh@fugleviglund.dk
Fugleviglund Produktionshøjskole   |   Lergyden 38   |   5492 Vissenbjerg   Tlf. nr.: 64 47 25 70   |   E-mail: phs@fugleviglund.dk   |   CVR 95 88 95 57

Køkken

Lergyden 38, 5492 Vissenbjerg

Køkkenet er skolens mest centrale værksted. Placeret lige midt i det hele, tæt på spisesal, kontorer og mødelokaler. Er du i køkkenet, er du med til dagligt at lave mad til afdeling Vissenbjergs ca. 40 elever, samt medarbejdere og gæster. Du er med til at planlægge menu, beregne og lave indkøbslister. Du lærer at sammensætte sund kost, både til brug derhjemme og til et større antal personer. Du er med til at fremstille mange forskellige varme retter og tilbehør, salatbar og frokostmenuer. Og du er med til at bage brød og kager. Du lærer om hygiejne, kvalitet, sikkerhed, service, egenkontrol og arbejdsmiljø. Du arbejder tæt sammen med de andre elever og køkkenlederen, og deltager i en jobrotation mellem kold, varmt, bagning og opvask. Dette værksted kan være en god start, hvis du tænker på videreuddannelse inden for grundforløbsområdet: Mad til Mennesker: kok, køkkenassistent, bager, tjener m.fl.
Anni Huus Tlf.: 50 70 33 56 Email: abh@fugleviglund.dk