Vissenbjerg IT & Medie 2019-05-24T07:07:47+00:00

IT & Medie

Lergyden 38, 5492 Vissenbjerg

Som elev på IT og medie er vores primære mål at finde en uddannelse, som passer til dig. Det er vigtigt, at du er med til at bestemme retning ud fra dine evner. Du lærer at tage kontakt til virksomheder for at søge praktik, og du kan komme i kombinationsforløb for at lære en erhvervsuddannelse at kende, inden du træffer et valg.

IT og medie yder grafisk service til skolen. Det kan for eksempel være: foldere, plakater, visitkort, nyhedsbreve eller lignende. Værkstedet fungerer som et lille reklamebureau for skolen, og vi har derfor også professionelle programmer som Adobe Creative og maskiner, der bruges i faget. Du lærer at betjene en storformatsprinter, som kan printe i metermål, eller en folieskærer der kan skære folie ud til biler, skilte eller butiksvinduer.

Det er interessant for dig, som kunne tænke sig at finde uddannelse inden for handel & event, grafisk trykker eller skiltetekniker. På værkstedet kan du lære de forskellige teknikker og sproget i faget, så du er på forkant, når du skal starte på EUD business eller EUX business.

På værkstedet kommer du til at følge en ordre fra start til slut. Vi har kunder, der bestiller varer, og her er det vigtigt, at du er serviceminded og venlig. Vi er stolte af vores produktioner, og du lærer at arbejde kvalitetsbevist ved blandt andet at aflevere en ordre til tiden og sikre, at produktet er veludført.

For at forstå et produktionsflow er flere af vores opgaver rutineprægede, når du først har lært opgaven at kende. Dagen er struktureret på en måde, så du har flere forskellige opgaver at gå til.

Som elev på IT og medie vil du blive udfordret på dine sociale evner. Værkstedet underviser skolens øvrige elever i grundlæggende IT-kendskab, og du kan få til opgave at hjælpe en anden elev med Word, Excel eller Google drev, efter du selv har lært det, du skal lære andre.

Vi afslutter dagen med at gøre rent på vores arbejdsplads, og vi skriver i vores logbog. Her beskriver du hvilke opgaver, du har haft i gang i løbet af dagen.

Kalender til svagtseende

Flere modeller

UDDANNELSES RETNING

Vores elever går ofte videre til uddannelser indenfor områderne:

  • Mediegrafik

  • Skilteteknik

  • Grafisk trykker

  • Web-integration

  • Digitale medier

  • HTX

  • Handel og kontor

  • Eventkoordinator